PROJECT

Woonhuis Zwolle – Langenholterweg

Bouw

Met trots presenteren wij ons project aan de Langenholterweg 8 in Zwolle, gelegen op slechts twee woningen afstand van het eerder door ons ontworpen project aan de Langenholterweg 10a t/m f. Deze woning is ontworpen in dezelfde stijl als de rest van de straat, met een combinatie van oude charme en moderne details.

Bij het ontwerp van deze woning hebben we ervoor gekozen om de historische uitstraling van de straat te behouden, maar met eigentijdse detaillering die zorgt voor een frisse en moderne twist. Het resultaat is een harmonieuze samensmelting van oud en nieuw, waarbij de woning naadloos opgaat in de karakteristieke omgeving.

Een bijzonder aspect van dit project is het gebruik van prefab bouwtechnieken. Door de woning in een fabriek te produceren, kon het casco in slechts één dag op de bouwplaats worden geplaatst. Deze efficiënte bouwmethode biedt vele voordelen, waaronder een kortere bouwtijd en minder verstoring op de locatie.

Het werken met prefab-elementen bracht echter ook uitdagingen met zich mee. Aangezien alles perfect op maat moest worden gemaakt, was het van cruciaal belang dat elk onderdeel nauwkeurig werd geproduceerd om ervoor te zorgen dat alles naadloos op zijn plek zou passen. Dit vereiste een grondige planning en samenwerking met gespecialiseerde fabrikanten en bouwteams.

Als architectenbureau hebben we het volledige traject van ontwerp tot uitvoering begeleid. We hebben nauw samengewerkt met de opdrachtgever om hun wensen en behoeften te begrijpen en hebben deze vertaald naar een functioneel en esthetisch ontwerp. Vervolgens hebben we het bouwproces gecoördineerd om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verliep en de hoogste kwaliteitsnormen werden gehandhaafd.

Deze woning is speciaal ontworpen voor een gezin, waarbij zowel comfort als functionaliteit centraal stonden. Het interieur is zorgvuldig vormgegeven om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, met aandacht voor natuurlijke lichtinval en een goede verbinding met de buitenomgeving. Het resultaat is een warme en gastvrije woning die perfect aansluit bij de levensstijl van het gezin.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan dit project aan de Langenholterweg 8 in Zwolle. Het is een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige architectonische oplossingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over dit project of als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor uw eigen architecturale behoeften.

Wat hebben we gedaan

– Dienst 1
– Dienst 2

 

 

Klant

Klantnaam

Terug naar projecten