OVER ONS

Wie zijn wij

Met ongebreideld enthousiasme omarmen wij uitdagingen. Of het nu gaat om het ontwerpen, technisch tekenen, overleggen met de gemeente of diepgaand onderzoek, wij zijn er voor u. Deze gedreven instelling stelt ons in staat het uiterste uit uw project te halen.

Wij hechten grote waarde aan de dialoog. Open en eerlijke communicatie is voor ons van het grootste belang. Wij streven naar transparantie in elke stap van het proces.

Naast ons ontwerpbureau hebben wij de inspirerende ruimte van Vectorlab. Hier verenigen we techniek en creativiteit met moderne technologieën zoals lasersnijden en 3D-printing. Hier ontstaan unieke producten en gedetailleerde studiemodellen en maquettes.

Vectorlab is niet alleen een extensie van ons bureau, maar een tastbaar bewijs van onze passie voor ontwerp. Het voegt een extra dimensie toe aan onze dienstverlening en stelt ons in staat om met nog meer precisie en innovatie aan uw project te werken.

Wat we doen

Wij streven ernaar om onze ideeën zo helder mogelijk te presenteren en uitvoerig te bespreken. Onze aanpak is gestructureerd en gefaseerd, waardoor we elk project benaderen met een doelgerichte aanpak.

Het proces begint met gerichte vragen stellen. Dit vormt de basis van ons ontwerptraject. Door de juiste vragen te stellen, leggen we de fundamenten voor een nauwkeurige en effectieve uitwerking.

Na deze initiële fase gaan we stap voor stap verder. Elke fase brengt een dieper niveau van detail en complexiteit met zich mee. Hierdoor ontstaat een gedegen uitwerking die perfect aansluit op uw visie en behoeften.

Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe ruimtes, het transformeren van bestaande structuren of het vervaardigen van unieke producten in onze Vectorlab-winkel, ons doel is om elk project met de grootst mogelijke zorg en precisie te benaderen. Wij geloven dat de kracht van heldere communicatie en progressieve uitwerking de sleutel vormen tot het verwezenlijken van buitengewone resultaten.

Samenwerking en structuur vormen de kern van onze architectuur, waar de architect als het bindende element fungeert in elk bouwproject.

Koen van Uden
EIGENAAR NEXLAB

Ons team