PROJECT

Uniek tuinhuis

Bouw

Bij ons laatste project kregen we de eer om een uniek tuinhuis te ontwerpen voor een bijzonder gezin met vier kinderen. Gelegen in een prachtige omgeving met een weelderige tuin, was de uitdaging om een ruimte te creëren die naadloos zou integreren in deze natuurlijke omgeving.

De opdrachtgevers hadden een duidelijke visie: een informeel, natuurlijk tuinhuis dat niet alleen als een uitbreiding van hun huis zou fungeren, maar ook zelfstandig dienst kon doen als mantelzorgwoning of Bed and Breakfast. Met deze wens in gedachten, hebben we een ontwerp gecreëerd dat zowel functioneel als esthetisch perfect aansluit bij de behoeften van het gezin.

Een van de kernaspecten van ons ontwerp was het waarborgen van de privacy. We begrepen hoe belangrijk het was om een harmonieuze balans te vinden tussen het tuinhuis en de omringende tuin. Om dit te bereiken, hebben we strategisch plekken gecreëerd waar het zicht vanuit het tuinhuis opzettelijk werd beperkt, waardoor de privacy van de bewoners gewaarborgd blijft.

De gevel van het tuinhuis is bekleed met warm hout, waardoor het een organische uitstraling krijgt die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. Het ontwerp zelf is eenvoudig en elegant, met consequente detaillering die de schoonheid van de materialen benadrukt.

Dit tuinhuis is niet alleen een uitbreiding van het huis, maar een oase van ruimte en functionaliteit. Of het nu dient als een toevluchtsoord voor het gezin, een plek voor gasten om te verblijven, of als een mantelzorgwoning, het is een ruimte die met liefde en zorg is ontworpen om aan de diverse behoeften van de bewoners te voldoen.

Het interieur van het tuinhuis is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Grote ramen laten overvloedig daglicht binnenstromen, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat. De ruimte is zorgvuldig ingedeeld om een harmonieuze stroom tussen de verschillende functies te garanderen, of het nu gaat om een gezinsverblijf, een gastenverblijf of een mantelzorgwoning.

De keuken en badkamer zijn uitgerust met moderne voorzieningen die aan de hoogste standaarden voldoen. Dit zorgt voor een comfortabele en autonome ervaring, mocht het tuinhuis in de toekomst een andere functie vervullen.

Wat betreft de buitenruimte rondom het tuinhuis, hebben we gezorgd voor een naadloze integratie met de tuin. Een verhoogd terras biedt een prachtig uitzicht op het groen, terwijl een afgeschermde patio uitnodigt tot ontspanning en samenzijn.

Tot slot hebben we veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het tuinhuis is voorzien van moderne isolatie en energiezuinige technologieën, wat niet alleen de ecologische voetafdruk vermindert, maar ook zorgt voor lagere energiekosten op de lange termijn.

Met dit tuinhuis hebben we niet alleen een functionele en esthetische ruimte gecreëerd, maar ook een plek waar het gezin zijn eigen verhaal kan schrijven, omringd door de schoonheid van de natuur.

Wat hebben we gedaan

– Dienst 1
– Dienst 2

 

 

Klant

Klantnaam

Terug naar projecten