PROJECT

Appartementencomplex Zwolle

Bouw

Ons architectenbureau is trots om het project aan de Langenholterweg 10a t/m f en de Warmoestraat 11b in Zwolle te hebben ontworpen. Deze locatie heeft een interessante geschiedenis, omdat hier voorheen de Fröbelschool stond, die later werd gesloopt. Bij het ontwerp van dit project heeft onze architect inspiratie gehaald uit de originele school, wat heeft geleid tot een uniek en bijzonder resultaat.

Met de bouw van de twaalf appartementen op deze locatie komt er een einde aan de ‘gifsoap’ die deze straat meer dan dertig jaar in haar greep hield. Het project markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van dit gebied.

Bij het ontwerp van de appartementen is er veel aandacht besteed aan details en materialen. Verbijzonderd metselwerk en bijzondere verbanden zijn toegepast om een visueel aantrekkelijk en karakteristiek uiterlijk te creëren. Bovendien is de oude stijl van de Fröbelschool op een subtiele en harmonieuze wijze gecombineerd met moderne elementen.

Het resultaat is een architectonisch ontwerp dat zowel historische referenties eert als eigentijdse esthetiek biedt. De twaalf appartementen vormen een harmonieus geheel dat de omgeving verrijkt en een nieuwe visuele identiteit geeft aan de Langenholterweg en de Warmoestraat in Zwolle.

Naast het esthetische aspect is er ook veel aandacht besteed aan de functionaliteit en het comfort van de appartementen. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en om een aangename woonomgeving te creëren. Er is rekening gehouden met moderne woontrends en voorzieningen om aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

Het project aan de Langenholterweg 10a t/m f en de Warmoestraat 11b te Zwolle is een inspirerend voorbeeld van hoe architectuur kan bijdragen aan het transformeren van een locatie en het herstellen van een levendige gemeenschap. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het herontwikkelen van deze plek en het realiseren van een nieuwe woonomgeving die zowel historische waarde als eigentijdse kwaliteit omvat.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over dit project of als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor uw eigen architecturale behoeften.

Wat hebben we gedaan

– Dienst 1
– Dienst 2

 

 

Klant

Klantnaam

Terug naar projecten