PROJECT

Appartementencomplex De Poort Hattem

Bouw

Ontdek het nieuwste pronkstuk van Hattem, gelegen op de hoek van de Allee en de Nieuweweg – het majestueuze appartementencomplex genaamd ‘De Poort’. Dit buitengewone gebouw ontleent zijn naam aan de betekenis ervan als de poort naar het prachtige Hattem.

Met trots presenteren wij 24 hoogwaardige huurappartementen, met passie ontworpen met oog voor detail en comfort. Het complex strekt zich uit over drie indrukwekkende bouwlagen en reikt tot een hoogte van maximaal 11 meter op het hoogste punt, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Het realiseren van dit project vereiste een zorgvuldige voorbereiding, waarbij het bestemmingsplan op maat werd aangepast om deze met passie ontworpen woningen werkelijkheid te laten worden. De architectuur van het gebouw combineert moeiteloos klassieke elementen met eigentijdse details en materialen, waardoor een harmonieuze samensmelting van stijlen ontstaat.

De appartementen in ‘De Poort’ zijn bewust ontworpen om ruimte te bieden aan verschillende levensfasen. Met compacte indelingen zijn ze ideaal voor zowel startende huurders als levensgenieters die kiezen voor een nieuw begin. ‘De Poort’ belooft niet alleen een thuis, maar een ervaring van comfort en luxe.

Wij nodigen u van harte uit om de toekomst te betreden via ‘De Poort’, waar modern wonen hand in hand gaat met de rijke geschiedenis van Hattem. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u de sleutels tot dit bijzondere complex kunt bemachtigen. Hattem wacht op u, en ‘De Poort’ heet u welkom.

Wat hebben we gedaan

– Dienst 1
– Dienst 2

 

 

Klant

Klantnaam

Terug naar projecten