NEX LAB

Levensloopbestendig wonen

Voor jong en oud

Wonen in (jouw) stijl

Op de begane grond zijn alle voorzieningen te treffen welke nodig zijn voor een optimaal wooncomfort. Voor starters een ideaal en compacte woning, in stijl. Mocht u (in de toekomst) mantelzorg nodig hebben, dan kan door de mantelzorgers gebruik worden gemaakt van de bovenverdieping. De woning is opgebouwd uit duurzame materialen en energieneutraal.

Levensloopbestendig wonen wordt steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Mensen blijven langer thuis wonen, en daarom moet een woning van alle gemakken zijn voorzien. Villa K voorziet hierin door op de begane grond alle voorzieningen te treffen welke nodig zijn voor een optimaal wooncomfort. Of je nu jong bent of oud, een levensloopbestendige woning is gemaakt voor iedereen.

Mantelzorgwoning
In een iets andere of kleinere vorm kan deze woning ook dienen als mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning is de oplossing voor mensen die mantelzorg nodig hebben en in een vertrouwde omgeving willen wonen. In veel gevallen is er geen vergunning nodig om een mantelzorgwoning op eigen terrein te bouwen. Heeft u plannen om een mantelzorgwoning te plaatsen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

YEAR

2020

LOCATION

Onbestemd

CATEGORY

Nieuwbouw

SHARE PROJECT
  • YEAR : 2020
  • LOCATION : Onbestemd
  • CATEGORY : Nieuwbouw
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :